Nanjing Tong Rui Bio-Tech Co., Ltd. sing diarani TRB, wis fokus karo ekstrak alami suwene 18 taun, TRB minangka perusahaan adhedhasar teknologi sing nggabungake penjualan R&D, produksi lan pasar internasional. Produk TRB kalebu ekstrak tanduran, ekstrak kewan, pemanis, nootropik, jus buah lan bubuk sayuran, minyak esensial lan suplemen nutrisi. TRB saiki duwe rong pabrik, sing siji yaiku pabrik ekstrak tanduran alami murni, sing liyane yaiku pabrik produk lebah, lan kita duwe serangkaian sertifikat kayata ISO9001, ISO22000, HACCP, ORGANIK, FDA, HALAL, KOSHER.

 

 

maca liyane
ndeleng kabeh