Nanjing Tong Rui Bio-Tech Co., Ltd. referuar si TRB, është fokusuar në ekstraktet natyrore për më shumë se 20 vjet, TRB është një kompani e bazuar në teknologji që kombinon Kërkimin dhe Zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e tregut ndërkombëtar.Produktet TRB përfshijnë ekstrakte bimore, ekstrakte shtazore, ëmbëlsues, nootropikë, lëngje frutash dhe pluhur perimesh, vajra esencialë dhe shtesa ushqimore.TRB aktualisht ka dy fabrika, njëra është një fabrikë ekstraktesh bimore të pastër natyrore, tjetra është një fabrikë produktesh bletësh dhe ne kemi një sërë certifikatash si ISO9001, ISO22000, HACCP, ORGANICAL, FDA, HALAL, KOSHER.

 

 

Lexo më shumë
Shiko te gjitha