Nanjing Tong Rui Bio-Tech Co., Ltd. disebut TRB, parantos fokus kana ekstrak alami salami 18 taun, TRB mangrupikeun perusahaan berbasis téknologi anu ngagabungkeun R&D, produksi sareng penjualan pasar internasional. Produk TRB kalebet ekstrak pepelakan, ekstrak sato, pangamis, nootropics, jus buah sareng bubuk sayuran, minyak atsiri sareng suplemen gizi. TRB ayeuna ngagaduhan dua pabrik, hiji mangrupikeun pabrik ekstrak tutuwuhan alami murni, anu sanésna mangrupikeun pabrik produk nyiruan, sareng kami gaduh serangkaian sertipikat sapertos ISO9001, ISO22000, HACCP, ORGANIKAL, FDA, HALAL, KOSHER.

 

 

maca deui
nempo sadaya