Kāhea ʻo Joe Montana iā Adapt e kāloli i nā wai 'New Hemp-Infused Superfood Water' ʻono a hana '

ʻO Adapt Brands, kahi hui olakino a olakino ma Santa Monica, Kaleponi i aʻoaʻo ʻia e Pro Football Hall o Famer ʻo Joe Montana, i hala koke aku nei i kahi laina hou o ka wai niu i hoʻokomo ʻia e ka hemp.

Loaʻa nā huahana, i kapa ʻia ʻo Adapt SuperWater, me ʻekolu mau infusions ʻokoʻa: ʻO ka niu kumu, ka lime, a me ka pomeraite. Hōʻike lākou āpau i 25 milligrams o ka hemp extract i kēlā me kēia ʻōmole.

Hoʻololi ʻo SuperWater i ka 100% wai niu maʻemaʻe, 25 milligrams o ka pono hemp-i loaʻa i ka laulā ākea CBD, nā hua mōneka a me nā ʻono kūlohelohe. Me ke kō ʻole i hoʻohui ʻia, ʻaʻohe mea mālama, a me nā electrolytes maoli a me ka potassium, kōkua kēia mau mea inu hydrating e hoʻihoʻi i ke kino i ka homeostasis ʻoiai e hāʻawi ana i nā micronutrients pono e hana i kahi pae kiʻekiʻe i ka lā holoʻokoʻa.

"Ua lanakila ka mea inu synthetic, nā mea hoʻopiha a me nā opioids i ka mākeke no nā makahiki," wahi a Montana i loko o kahi ʻōlelo i hoʻomākaukau ʻia.

"ʻO wau ma ka papa aʻoaʻo aʻoaʻo no Adapt Brands no ka mea ʻo lākou ka mea mua e hoʻomohala i kahi koho superfood maikaʻi a me ka hana hemp i hoʻokomo ʻia ma ke ʻano he koho i kēia mau huahana," i ʻōlelo ʻo ia.

Ma hope o ke ʻano o ka ʻeha haʻuki a me nā pilikia ma hope o ke kaha ʻana, i hoʻomaka i ka wā o kāna ʻoihana pôpeku koleke, ʻo Richard Harrington, ka mea hoʻokumu a me CEO o Adapt Brands, i hoʻomaka i ka hoʻokolohua ʻana me nā meaʻai nui. Ua ʻike ʻo ia ke kiʻekiʻe loa nā keu ke hoʻohui ʻia nā superfood me nā cannabinoids.

"He hakahaka ma ka mākeke no kahi mea inu hydration olakino olakino me ka ʻole o nā preservatives a i ʻole hoʻohui ʻia nā kō," wahi a Harrigton. "Ua manaʻo wau he mea nui ia e hana i kahi huahana kūikawā i hoʻohana i ka hydrating maoli i ka wai niu ma ke kumu a lawe i koʻu ʻike o superfoods a me Hemp CBD, a hoʻokomo pono i loko o kā mākou inu SuperWater."

Kaulana ʻo Kapalakiko quarterback a me Managing Partner o Liquid2 Ventures, ʻo Joe Montana, ʻike pū kekahi i ke ʻano o ka ʻeha ʻana i nā haʻuki nui a me ka hoʻoikaika kino ʻana. Ua hoʻolaha ʻo ia he fan no Adapt.

"ʻOkoʻa kā mākou mea inu mai nā poʻe ʻē aʻe i ka mākeke CBD no ka mea ke lawe nei mākou i kahi nui keu o ka hana ma o ka hoʻohana ʻana i nā superfoods e like me ka niu, nā hua mōneka a me ka pomegerane, no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke olakino holoʻokoʻa, kākoʻo i ka noʻonoʻo a me ka hana o ke kino a hāʻawi i nā electrolytes no ka hydration," 'Harleloʻo Harrington.

Kau ʻia: Hoʻololi nā mana cannabinoids ʻo Joe Montana Richard HarringtonCannabis News Markets ʻoi loa o Benzinga


Ka manawa Post: ʻAp-16-2020