Ua valaʻau e Joe Montana Fetuunaiga o Faailoga 'New Hemp-Infused Superfood Water' Leaga Ma Faigofie '

O le Adapt Brands, o le kamupani o le soifua maloloina ma le soifua laulelei a Santa Monica, Kalifonia na fautuaina e le Pro Football Hall of Famer o Joe Montana, talu ai nei na faalauiloa ai se laina fou o le niu na fofoa i totonu o le niu.

O oloa, ua faʻaigoaina Adapt SuperWater, o loʻo avanoa ma ni faʻamatalaga eseese se tolu: Original Coconut, Lime, ma le Pomegranate. Latou uma faʻaalia 25 milligrams o hemp upu sii i fagu.

Fetuunaiga SuperWater aofia ai le 100% mama vai popo, 25 milligrams o meatotino hemp-maua lautele-fusi o alaleo alaleo, fualaʻau monk fualaʻau ma manogi masani. E leai se suka faaopoopo, leai ni meaola, ma ni eletise masani ma potasiuma, o nei vai inu e fesoasoani e toe aumai le tino i le homeostasis aʻo tuʻuina atu le micronutrients talafeagai e faʻagaoioi i se tulaga maualuga i le aso atoa.

"O meainu gaosi, mea faaopoopo ma vailaau oona na puleaina le maketi mo le tele o tausaga," o le tala lea a Montana i se faamatalaga saunia.

"O aʻu o loʻo i luga o le laupapa faufautua mo le Adapt Brands aua o latou muamua na atiaʻe se lelei ma aoga i totonu o le hemp-infused supa filifiliga o se sui i nei oloa," o lana tala lea.

Ina ua maeʻa le manua o afeleti ma manuaga i le maeʻa ai o taʻotoga, lea na amata i le taimi o lana matata soka i le kolisi, na amata ai ona faataʻitaʻi Richard Harrington, o le faʻatonu ma le pule sili o le Adapt Brands, i meaʻai sili. Na ia mauaina o penefiti na sili ona maualuga pe a tuʻufaʻatasia supa ma cannabinoids.

"E i ai le faʻaoga i le maketi mo se soifua maloloina ma aoga faʻamalosi vai inu e aunoa ma preservatives po o faʻaopopo suka," Harrigton fai mai. "Na ou lagona e taua le fausiaina o se oloa tulaga ese na faʻaaoga e masani ai le faʻasusuina o le vai popo e avea ma faʻavae ma ave loʻu malamalama i supavaʻa ma Hemp CBD, ma tuʻu saʻo i totonu o matou SuperWater meainu."

Lauiloa San Francisco quarterback ma Managing Paʻaga o Liquid2 Ventures, Joe Montana, iloa foi le mea e pei o le faia ogaoga afeleti manuʻaga ma malosi faʻamalosi tino. Na ia taʻutino mai foi o se tagata fiafia i le Adapt.

"O a matou vaiinu e ese mai isi i le maketi o le CBD aua o loʻo matou aumaia seisi itu o galuega e ala i le faʻaaogaina o supa e pei o le popo, monike fualaʻau ma le rimoni, mulimuli ane e faʻalauteleina le soifua maloloina lautele, lagolago le mafaufau ma le tino faʻagaioiga ma momoli electrolytes mo hydration," Fai mai Harrington.

Faʻalauiloa-I: Fetuunaiga Faʻailoga cannabinoids Joe Montana Richard HarringtonCannabis News Markets Sili atu o Benzinga


Taimi Post: Ape-16-2020