Grosir kolin Alfoscerate / manufaktur Alpha GPC lan supplier | Tong Rui Bio-Tech

Kolin Alfoscerate / Alpha GPC

Keterangan Singkat:

Alpha GPC, is a key brain cell membrane phospholipid and cholinergic precursor. It is a source of choline for the synthesis of the neurotransmitter acetylcholine, with a greater ability to penetrate the blood-brain barrier than conventional choline sources. Choline alfoscerate is an important neurotransmitter and phospholipid precursor providing support for age-related decline in cognitive function, memory, and cerebrovascular health.In Europe,it is prescribed to treat  Alzheimer’s disease. In the United States, it is an over-the-counter nootropic dietary choline supplement intended to improve memory and cognitive function, as well as encourage muscle building.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / KG
  • Jumlahe Min.Order: 1 KG
  • Sumber Kabisan: 10000 KG / per Month
  • Pelabuhan: SHANGHAI / PEKING
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Alpha GPC, punika fosfolipid membran sel otak tombol lan urusan luar cholinergic. Iku sumber kolin kanggo sintesis saka acetylcholine neurotransmitter, karo kemampuan luwih kanggo nembus alangi getih-otak saka sumber kolin conventional. alfoscerate kolin iku sawijining neurotransmitter penting lan urusan luar fosfolipid nyediakake support kanggo nampik umur-related ing fungsi kognitif, memori, lan kesehatan cerebrovascular.

    Ing Eropah, iku wis diwènèhaké kanggo nambani penyakit Alzheimer. Ing Amerika Serikat, iku aran tambahan kolin halal liwat-ing-counter dimaksudaké kanggo nambah memori lan fungsi kognitif, uga kasurung otot bangunan.

     

    Product Name: kolin Alfoscerate / Alpha GPC

    Jeneng liya: Alpha GPC, α-GPC, kolin Alfoscerate, L-α GPC, GPC kolin, l-alpha-glycerylphosphorylcholine, kolin Glycerophosphate, CDP-kolin, Glycerophosphocholine, Glicerofosfato de Colina, Glycerophosphate De kolin.

    Pengujian kadar logam: 50% ~ 99%

    CAS No .: 28319-77-9

    Formula: C8H20NO6P

    Mol. Massa: 257,22

    Katon: putih kanggo wêdakakêna mati-putih utawa Cairan transparent.

     

    Carane ora dianggo Alpha GPC?

    Kolin saka diet wis diangkut menyang otak kanggo nggunakake. Tambahan kolin wis disimpen ing membran sel, lan Alpha GPC iku sawijining langkah penengah. Proses wiwit nalika kolin diowahi dadi zat ingkang asmanipun CDP-kolin, kang banjur diowahi dadi kimia liyane disebut PC. Iki digunakake minangka bangunan pemblokiran ing membran sel. Mengko, yen ana butuh kolin, PC sing dijupuk saka membran sel. PC iki wis bejat mudhun menyang Alpha GPC, kang luwih bejat mudhun menyang choline.Ingested Alpha GPC lumebu sel otak gampang lan ngenteni nganti iku perlu. Saiki, nalika sel otak sing liyane kolin, padha duwe pilihan antarane sautan PC saka membran utawa nggunakake apa ngambang watara. Pilihan terakhir sandiwara'aneka tunggal'-langkah ing proses lan ngreksa integritas membran sel. Iki, ing siji, ngidini otak kanggo njaga fungsi kognitif dhuwur tanpa poto-destructing.

    specifications Alpha-GPC kita

    Alpha GPC 50 wêdakakêna 25kg / Drum
    Alpha GPC 50% granule 25kg / Drum
    Alpha GPC Cairan 85% 25kg / Drum
    Alpha GPC bubuk 99% 1kg / Bag 25kg / Drum
    Alpha-GPC softgel / Alpha-GPC kapsul / Alpha-GPC tablet

    Fungsi utama:
    Alpha-GPC wis ditampilake kanggo
    · Pitulung Recovery otak ngisor bundhas, koma, lan surgery.
    · Nambah memori lan kinerja kognitif ing patients
    karo dimensia Alzheimer.
    · Nambah memori lan kemampuan learning.
    · Counteract tuwa otak kanthi nambah reseptor cholinergic, mulihake bioavailability acetylcholine, nambah reseptor faktor wutah saraf ing otak, lan kalem mudhun struktural owahan undesirable ing otak.
    · Counter mundhut umur-related sel-sel saraf lan serat ing otak.
    · Jaga otak lan organs marang buildup sampah beracun.
    · Patients Support mbalek maneh saka serangan isemik serebral.?
    · Tambah release saka dopamin, ing neurotransmitter sing main peran utama ing penyakit Parkinson.

    Fungsi liyane:
    · Alpha GPC Wutah hormon
    Research ndhukung kemampuan kolin alfoscerate 's kanggo ndhukung fungsi otak sehat lan release saka somatotrophin sinau (HGH) sanesipun inggih wis kacarita sing 600mg Alpha-GPC dijupuk 45 menit sadurunge ngleksanani fisik bisa nggedhekake ing ngleksanani-mlebu wutah hormon spike saka 5,0 +/- 4.8ng / ml ing placebo kanggo 8,4 +/- 2.1 ng / ml karo suplemen. Tambah muncul dadi Ngartekno luwih saka placebo yèn diukur langsung lan nganti 15 menit sawise nglereni ontran ngleksanani, normalizing ing 60 menit.

    · Lemak mundhut
    Salah satunggiling studi nggunakake Alpha-GPC ing 1,000mg wis kacarita, ing wong digunakake sehat, paningkatan biomarker plasma saka lipolysis (badan keton acetoacetate lan 3-hydroxyacetate, uga asam lemak free) iki kacarita kanggo kelakon 120 menit sawise tambahan ingestion

    · Power Output 
    tambahan saka Alpha-GPC diwenehi 600mg Alpha-GPC sadurunge test daya (bench mbalang) kacarita a 14% dandan output daya relatif kanggo placebo nalika dijupuk 45 menit sadurunge kegiatan

    Dianjurake dosis:
    A dosis standar alpha-GPC punika 300-600 mg, miturut dosis label paling umum. Dosis puniki selaras karo sinau nggunakake alpha-GPC kanggo nambah output daya (600 mg) lan loro pasinaon kang lagi nyimak sing Tambah ing metune wutah hormon, lan kamungkinan dosis apik kanggo njupuk kanggo atlet.
    Kanggo panggunaan saka alpha-GPC ing attenuating gejala Kurangé populasi kognitif, meh kabeh pasinaon nggunakake dosis saka 1.200 mg saben dina, dipérang dadi telung dosis saka 400 mg. Iku yakin carane dosis ngisor bakal entuk manfaat doyo nalar, nanging 1,200 mg katon bakal terus-terusan gadhah manfaat.

    Kaluwihan:
    1. GMP, SMF lan DMF Cepak;
    2. Mung Non-hygroscopic GPC ing China;
    3. pengawasan pihak katelu;

    informasi luwih lengkap saka TRB

    R sertifikat egulation
    USFDA, CEP, kosher halal GMP Certificates ISO
    Quality Reliable
    Saklawasé 20 taun, kaca 40 negara lan wilayah, luwih saka 2000 perangan diprodhuksi dening TRB ora masalah kualitas, proses sesuci unik, kotor lan kontrol kemurnian ketemu USP, EP lan CP
    Sistem Quality lengkap

     

    ▲ Quality System Assurance

    ▲ kontrol Document

    ▲ Validation System

    ▲ System Training

    ▲ Internal Protocol Audit

    ▲ System Audit Suppler

    ▲ Equipment Facilities System

    ▲ Material System Control

    ▲ System Control Produksi

    ▲ Packaging System Labeling

    ▲ Laboratory System Control

    ▲ Verifikasi System Validation

    ▲ Regulatory System Affairs

    Sumber lan pangolahan Whole Control
    Strictly controlled all raw material,accessories and packaging materials.Preferred raw materials and accessories and packaging materials supplier with U.S. DMF number.

    Saperangan mentahan materi supplier minangka tanggungan sumber.

    Institutions Cooperative kuwat kanggo ndhukung
    Institut botani / Institution of mikrobiologi / Academy of Science lan Teknologi / University

  • Previous:
  • Next: