Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Можеш ли краток вовед за TRB?

TRB е прва генерација на производители на билни екстракти, ноотропни лекови повеќе од 20 години. И е водечки снабдувач во Кина за билни екстракти, хранливи состојки, ноотропи.

Ве молиме кажете ми деловна линија TRB

Билни екстракти, засладувачи, есенцијално масло, ноотропни производи, функционални состојки

Можете ли да ја доставите соодветната документација?

Да, можеме да обезбедиме најголем дел од документацијата, вклучително и сертификати за анализа / усогласеност;Осигурување;Потекло и други извозни документи каде што е потребно.ХАЛАЛ, КОШЕР, ФДА, ОРГАНСКИ, ISO22000, HACCP, GMP

Колкаво е просечното време на носење?

За примероците, времето на носење е околу 7 дена.За масовно производство, времето на носење е 10-15 дена по добивањето на официјалната нарачка.

Дали би ни испратиле список на производи TRB?

Ве молиме проверете ја врската на документот за нашатаСписок на производи TRB.

 

Која е гаранцијата на производот?

Ги гарантираме нашите материјали и изработка.Наша заложба е Вашето задоволство со нашите производи.Во гаранција или не, културата на нашата компанија е да ги решава и решава сите проблеми со клиентите на сечие задоволство

Дали гарантирате сигурна и сигурна испорака на производите?

Да, ние секогаш користиме висококвалитетно извозно пакување.Ние, исто така, користиме специјализирано пакување за опасност за опасни материи и потврдени ладилници за складирање на предмети чувствителни на температура.Специјалното пакување и нестандардните барања за пакување може да бараат дополнителни трошоци.

Што е со таксите за испорака?

Трошоците за испорака зависи од начинот на кој ќе изберете да ја добиете стоката.Експрес е вообичаено најбрзиот, но и најскапиот начин.Со морски превоз е најдоброто решение за големи количини.Точните цени на товарот можеме да ви ги дадеме само ако ги знаеме деталите за количината, тежината и начинот.Ве молиме контактирајте не за дополнителни информации.

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?