Нанџинг Тонг Руи Био-Техника копродукции, ООД наречена ТРБ, се фокусира на природни екстракти веќе 18 години, ТРБ е компанија базирана на технологија која ги комбинира истражувањето и развојот, производството и продажбата на меѓународниот пазар. Производите на ТРБ вклучуваат растителни екстракти, екстракти од животни, засладувачи, ноотропици, овошни сокови и прав од зеленчук, етерични масла и додатоци во исхраната. Во моментов TRB има две фабрики, едната е фабрика за екстракт од природни растенија, другата е фабрика за производи од пчели и имаме серија сертификати како ISO9001, ISO22000, HACCP, ORGANICAL, FDA, HALAL, KOSHER.

 

 

Прочитај повеќе
Види се